Salgs- og leveringsbetingelser

Aftalevilkår og oplysningspligt

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Når du gennemfører en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din ordre samt om retur- og reklamationsret. Du kan altid genfinde dine ordrer ved at logge ind på din brugerprofil, hvis du har oprettet en sådan.

Yama.dk har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de tjenester, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. En tjeneste kan trækkes tilbage uden varsel, eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.
Priser

Alle priser er, ved levering i Danmark, gældende udsalgspriser inkl. moms.
Betaling

På yama.dk kan du betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Maestro. Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os.

Vi tilføjer ikke kortgebyr til transaktionen.

Leveringsformer

Forsendelse i Danmark

Yama.dk benytter GLS til håndtering af pakker.

Forsendelse til udlandet

Yama.dk leverer på nuværende tidspunkt ikke til udlandet.

Leveringstid

Levering i Danmark

Yama.dk leverer kun til kunder med adresse i Danmark.

På yama.dk er det kun muligt at gennemføre ordrer på varer som vi har på lager. Dette skyldes, at vi kan have lange leveringstider på vores produkter, der importeres bl.a. fra USA. Derfor kan vi, i det omfang der ikke er sket tekniske fejl eller er fejl i vores lageropgørelse, garantere at varer afsendes fra vores lager indenfor et døgn efter modtagelsen af din ordre. Har du gennemført din ordre på en hverdag inden kl. 16, afsendes varen samme dag fra vores lager. Leveringstiden er herefter de 1-2 hverdage Post Danmark er om at distribuere pakken.
Leveringsomkostninger

Yama.dk pålægger enhver ordre et leveringsgebyr på kun 30 kr.
Retur- og fortrydelsesret

Yama.dk YDER 14 DAGES RETURRET FRA DET TIDSPUNKT, HVOR VAREN MODTAGES.

HVIS DU RETURNERER, SKAL VARERNE VÆRE I VÆSENTLIG SAMME STAND OG MÆNGDE SOM VED MODTAGELSEN OG LEDSAGET AF EN KOPI AF FAKTURAEN.

DU KAN FORTRYDE ET KØB VED AT RETURNERE VAREN TIL DEN ANGIVNE RETURADRESSE.

FRAGTUDGIFTEN VED AT RETURNERE VAREN TIL OS, PÅHVILER DIG SOM FORBRUGER. SÅFREMT DET RETURNEREDE OPFYLDER KRAVENE, VIL DU INDEN 14 DAGE MODTAGE EN ANVISNING PÅ DET BETALTE BELØB.
Reklamationsret

DU HAR 2 ÅRS REKLAMATIONSRET. SÅFREMT DU MODTAGER EN FORKERT VARE I FORHOLD TIL DIN BESTILLING ELLER EN BESKADIGET VARE, SKAL DU REKLAMERE INDEN EN RIMELIG TID, EFTER DU HAR KONSTATERET MANGLEN. REKLAMERER DU INDEN 2 MÅNEDER, ANSES REKLAMATIONEN FOR VÆRENDE RETTIDIG. REKLAMATIONER KAN MEDDELES PÅ TELEFON 20646244 ELLER PER E-MAIL: [email protected], DU KAN OGSÅ BENYTTE PRODUKTRETURNERINGSFORMULAREN HER PÅ SIDEN. DU KAN UDNYTTE DIN REKLAMATIONSRET VED AT SENDE VAREN RETUR. VI BETALER DIN UDGIFT TIL FORSENDELSE, HVIS VI HAR LEVERET EN FORKERT ELLER BESKADIGET VARE. VI FORBEHOLDER OS RET TIL AT AFHJÆLPE EN MANGEL/ERSTATTE MED EN UBESKADIGET VARE FREMFOR AT BETALE KØBESUMMEN TILBAGE.
Det med småt

Aftaler med Yama.dk indgås på dansk.

Når du handler fysiske varer på www.yama.dk, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven. Yama.dk gemmer ikke en egentlig kopi af aftalen mellem dig og Yama.dk, men foretager alene en teknisk lagring af aftalens indhold.
Ansvarsfraskrivelse

Yama.dk kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter gældende relevant lovgivning.
Tvister

En eventuel tvist mellem Yama.dk og en erhvervsdrivende afgøres efter gældende retspraksis og ved den relevante domstol almindelige regler.
Håndtering af personoplysninger

Udover nærværende salgs- og leveringsbetingelser, finder også Yama.dk´s persondataretlige betingelser (persondatapolitik) anvendelse, når du handler på www.yama.dk. Du er som bruger og/eller handlende på www.yama.dk til enhver tid underlagt Yama.dk´s gældende persondataretlige betingelser. Betingelserne kan ændres uden varsel. Hvis du har en brugerprofil på www.yama.dk vil du blive orienteret om sådanne ændringer via email.

Ved at godkende disse salgs- og leveringsbetingelser accepterer du også yama.dk´s persondataretlige betingelser.